HARMAANHIUKSEN VÄRJÄYS (KURSSITEHTÄVÄ)

Tänään sai tehdä koulussa asiakkaita, joko vaalea hius tummaksi tai harmaanhiuksen värjäys kestovärillä. Nämä työt kuuluvat meidän värjäyskurssillemme, jossa opiskeltiin mm. vaalennuksista ja kestoväreistä. Vaaleanhiuksen värjäys tehtiin pareittain ja harmaa hius yksin. Itse tein tänään harmaanhiuksen värjäyksen. Asiakas antoi aika vapaat kädet, hänellä oli kuitenkin jo aika pitkälle kasvanut oma tyvi ja latvassa haalistunutta kullanruskeaa. Päätin tehdä suklaanruskeaa lämpimällä vivahteella, hänen ihonväriään silmälläpitäen. 


Harmaata ei ollut paljon, mutta yleisilme oli selvästi harmahtava. Lisäksi latvan väri oli sen verran haalistunut, että sekin vaati piristystä. 

Valitsin värisarjaksi Schwarzkopfin. Tyveen laitoin kestoväriä, latvaan uutta Vibrancen kevytväriä. Lopputulos on aika huikea! Vibrance värjäsi todella kivasti latvan ja sävystä tuli juuri toivotun intensiivinen. 


 Oltiin kyllä asiakkaan kanssa molemmat tosi tyytyväisiä lopputulokseen. Oli myös hauska valita ja päättää värit ihan itse alusta asti, hapetteita myöten. Tuli lopputuloksesta sitten millainen tahansa, on kiittäminen (tai syyttäminen) itseä.. Ja mahtava myös huomata miten paljon on kehittynyt värjääjänä ja osaa valita juuri oikeat tuotteet esimerkiksi harmaiden peittoon. 

Kommentit

Suositut tekstit