TUKKUPÄIVÄ

Tänään vierailimme kolmessa eri tukkuliikkeessä Turun keskustassa. Ensimmäisenä vuorossa oli Kinnunen Oy, josta jo ovella bongasin paljon kaikkia ihanuuksia.. Kun pääsimme tutkimaan liikettä kunnolla, löytyi kaikenlaisia harjoja, kampoja, meikkisiveltimiä ja tietenkin paljon erilaisia tuotteita hiusten muotoiluun ja hoitamiseen, hiustenpidennyksiä ja vaikka mitä! Kinnusilla myytiin paljon erilaisia Keunen tuotteita ja saimmepa vielä kuulla kattavaa lisätietoa kyseisestä tuotemerkistä.
Kaikenkaikkiaan tukkuliikekierros oli erittäin mielenkiintoinen ja saimme hyviä vinkkejä sekä tietenkin ihania näytteitä! Menen varmasti jatkossa käymään uudestaan.

Nämä saatiin Kinnusilta 


Kuvat ovat vähän huonoja, mutta ylläolevien kuvien tuotteet saatiin Schwarzkopfin liikkeestä. OIL Miracle -shampoot, näytepusseissa puolestaan on Color Freeze shampoo ja hoitomaski ja sitten vielä tuollainen ohjelehtinen erilaisten kampausten tekoon!

Tukkuliikepäivän viimeinen kohde oli Hairmaill. Sieltä löysin aivan ihanan kiharrinpuikon josta olen jo vähän aikaa haaveillut.. Katsotaan muuttaako sellainen meille jossain vaiheessa ;) nyt kuitenkin odotan GHD:ltä tilaamaani kartiopuikkoa. Sitä voisin esitellä myöhemmin!

Kommentit

Suositut tekstit